Home  |  Nieuwsbrief  |  Facebook  |  Contactinfo      
 
Reizen De Cauwer biedt u de Wereld onder één dak
Boek Thomas Cook 'Online'
Vliegvakanties   Citytrips
Autovakanties   Dichtbijvakanties
Skivakanties   Cruises
Las Minutes   Pegase
Hotels   Sportreizen
Boek Tui 'Online'
Vliegvakanties   Citytrips
Autovakanties   Dichtbijvakanties
Skivakanties   Disneyland Parijs
Last Minutes   Super Deals
Wereldreizen   VIP Selection
Boek tickets 'Online'
Thomas Cook Airlines
Tui Fly
tba
tba
Boek hotels 'Online'
Thomas Cook Hotels
Jetair
tba
tba
Populaire 'Online' sites
Cruise Plus   Brussels Airport
Airport Business   Buitenlandse Zaken
Boek uw huurwagen   ATC Cruises
E-Visa Turklije   ESTA Amerika
 
Wie is Wie bij Reizen De Cauwer ?

 
   
Oorspronkelijk gestart met drie medewerkers, staan er vandaag bij de Reizen De Cauwer NV ondertussen meer dan 20 enthousiaste en uiterst professionele "reisadviseurs" garant, om u persoonlijk optimaal te begeleiden met raad en persoonlijk advies in de keuze van uw welverdiende vakantie. Onze reisadviseurs (verkoopmedewerkers van Reizen De Cauwer) bezoeken jaarlijks tal van bestemmingen, zowel in als buiten Europa, om werkelijk up-to-date te blijven met de realiteit ter plaatse. Zelfs naar de meest populaire reisbestemmingen, omdat ook deze snel kunnen veranderen.Wij garanderen U mede daardoor een objectief, eerlijk en goed gedokumenteerde adviesverlening, dat werkelijk berust op de concrete ervaringen van onze medewerkers. Op deze manier kunnen wij U perfekt adviseren over uw komende vakantiebestemming. Nuttige informatie en persoonlijke raad die niet uit reisgidsen of reisbrochures komt, maar rechtstreeks van onze medewerkers zelf, welke de bestemming effektief bezocht en onderzocht hebben. Van iedere bezochte bestemming wordt een uitgebreid verslag opgemaakt voor alle andere medewerkers van Reizen De Cauwer. Op deze manier wensen wij onze werkelijke "toegevoegde waarde" iedere dag opnieuw naar onze klanten te bewijzen. Reizen De Cauwer wenst u alvast een fantastische vakantie toe !

Aarzel vooral niet vrijblijvend Reizen De Cauwer te contacteren op 03 780.76.00

Reizen De Cauwer wenst u alvast een zorgeloze vakantie !

 
 
 

Reizen De Cauwer , biedt u de wereld onder één dak !

              Grote Markt 72
              9100 Sint-Niklaas
              Belgie

              Telefoon : + 32 (0)3 780.76.00               E-mail: info@reizendecauwer.be

 
 
 
         
       
    Naam: Dirk Van Duyse  
     
    Specialiteit: Gedelegeerd Bestuurder  
     
    Kantoor: Sint-Niklaas  
     
    Telefoon: 03-780.76.00  
     
    E-mail: dirk@reizendecauwer.be  
     
  Sinds 1981 maakt Dirk Van Duyse deel uit van Reizen De Cauwer. Gestart als medebestuurder en sinds april 2000 benoemd als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap Reizen De Cauwer Nv. Ondertussen meer dan 30 jaar aktief in diezelfde reissector en sinds 15 jaar zeer ernstig gestoken door de cruisemicrobe . . . Begin 2005 hebben we daardoor "Cruise Plus" opgestart met een bijhorende nieuwe en aparte website www.cruiseplus.be bovenop de reeds bestaande ons www.reizendecauwer.be Ondertussen werken zes enthousiaste mensen met veel ervaring op dit cruise departement van Reizen De Cauwer.  
   
   
   
   
   
         
 
   
         
       
    Naam: Ben Scheefhals  
     
    Specialiteit: Gedelegeerd Bestuurder  
     
    Kantoor: Sint-Niklaas  
     
    Telefoon: 03-780.76.00  
     
    E-mail: ben@cruiseplus.be  
     
   
   
   
   
   
   
         
 
   
         
       
    Naam: Freddy Van Remoortere  
     
    Specialiteit: Vakantiereizen en a-la-carte reizen Verre Oosten  
     
    Kantoor: Sint-Niklaas  
     
    Telefoon: +32 (0)3 780.76.00  
     
    E-mail: freddy@reizendecauwer.be  
     
  Als vaste medewerker bij Reizen De Cauwer in Sint-Niklaas sinds augustus 1989 , zijn er reeds heel wat reizigers langs mijn bureau gepasseerd! Ik heb zelf héél veel bestemmingen en hotels bezocht in en buiten Europa en ga natuurlijk nog regelmatig op stap ! Zeker nodig om up-to-date te blijven ! ! Een produkt zelf uitgeprobeerd is de beste manier om het te verkopen qua ligging, omgeving etc. Voor mezelf blijft Zuid-Afrika en het Verre Oosten me het meeste fascineren en zeker Bali in Indonesië dat bijna mijn 2de verblijf geworden is ( reeds 18 maal bezocht en nog niet alles gezien ! ) Dus, voor Europa, Zuid-Afrika en het Verre Oosten, gewoon even bij mij langs komen en ik breng jullie in de echte vakantiesfeer !  
   
   
   
   
   
         
 
   
         
       
    Naam: Myriam Vercauteren  
     
    Specialiteit: Vakantiereizen  
     
    Kantoor: Sint-Niklaas  
     
    Telefoon: 03-780.76.00  
     
    E-mail: myriam@reizendecauwer.be  
     
  “Sinds 1979 ben ik werkzaam in de reiswereld en sedert 2011 bij Reizen De Cauwer. Door de jaren heen heb ik heel wat landen binnen en buiten Europa bezocht om de klanten nog beter te kunnen helpen in de zoektocht naar de voor hun geschikte vakantie. Costa Rica en Ijsland zijn mijn favoriete reisbestemmingen. Binnen Europa heb ik een passie voor Spanje, Italië en Portugal. Vindt u niet wat u zoekt in de pakketreizen geen probleem, graag zoek ik samen met U naar een naar uw wensen uitgewerkte à la carte reis.  
   
   
   
   
   
         
 
   
         
       
    Naam: Karin Roels  
     
    Specialiteit: Vakantiereizen  
     
    Kantoor: Sint-Niklaas  
     
    Telefoon: 03-780.76.00  
     
    E-mail: karin@reizendecauwer.be  
     
  Als kind was ik al enorm gefascineerd door al het moois dat er te bewonderen is op onze wereldbol. Mijn keuze voor Toerisme als studierichting lag dan ook voor de hand. Pas afgestudeerd kon ik in 1985 reeds als reisagente aan de slag bij Lord Reizen waar ik werkzaam was tot eind 2015. Begin 2016 maakte ik de overstap naar het team van Reizen De Cauwer waar ik jullie heel graag en met veel enthousiasme verder help bij het reserveren van jullie ideale vakantie. Tot binnenkort !  
   
   
   
   
   
         
 
   
         
       
    Naam: Kurt De Cock  
     
    Specialiteit: Administratie  
     
    Kantoor: Sint-Niklaas  
     
    Telefoon: +32 (0)3 780.76.09  
     
    E-mail: kurt@reizendecauwer.be  
     
  Sinds augustus 1994 ben ik in dienst bij Reizen De Cauwer te Sint-Niklaas. Ben werkzaam in het “back office” en mijn taken bestaan voornamelijk uit de verwerking van de fakturatie van de touroperators, meehelpen in het luchthavenvervoer en andere administratie. Uiteraard heb ik ook al kennisgemaakt met bepaalde bestemmingen waaronder Miami, Thailand, Brazilië, Canarische eilanden, … maar mijn favoriete keten blijft nog steeds de Riu Hotels!  
   
   
   
   
   
         
 
   
         
       
    Naam: Anne Van Craenenbroeck  
     
    Specialiteit: Administratie  
     
    Kantoor: Sint-Niklaas  
     
    Telefoon: +32 (0)3 780.76.18  
     
    E-mail: anne@reizendecauwer.be  
     
  Gestart als kantoorhoofd in 1986 in het kantoor van Reizen De Cauwer te Temse, toen nog onder de naam van Corso Reizen. Om nadien in het hoofdkantoor te Sint-Niklaas verantwoordelijk te worden voor het volledige "back-office" gedeelte in de ruimste zin van het woord. Zowel de opvolging naar onze leveranciers, ons klantenbeheer en natuurlijk onze medewerkers toe. Klachtenbehandeling en het verwerken van verzekeringdossiers, opvolgingen van alle bankbetalingen aan leveranciers en klanten behoren eveneens tot mijn dagelijkse taken. Frankrijk is absoluut mijn favoriete vakantieland !  
   
   
   
   
   
         
 
   
         
       
    Naam: Charlotte  
     
    Specialiteit: Cruise Plus - Cruises  
     
    Kantoor: Sint-Niklaas  
     
    Telefoon: 03 780.76.15  
     
    E-mail: charlotte@cruiseplus.be  
     
  Sinds 2007 ben ik verknocht aan cruises. Er is geen gemakkelijkere manier om zoveel verschillende plaatsen te ontdekken dan met een schip. Je pakt bij aankomst 1 keer de koffer uit en je moet enkel nog genieten! Bovendien is dit een ideale manier om enkele citytrips of reizen te combineren in 1 reis. Deze formule is niet alleen budgetvriendelijker maar ook tijdsbesparender. Ideaal dus voor diegenen die op zoek zijn naar een relaxte, makkelijke en luxueuze manier van reizen voor elk budget. Kom gerust langs zodat we samen uw droomcruise kunnen samenstellen!

 
   
   
   
   
   
         
 
   
         
       
    Naam: Greetje  
     
    Specialiteit: Cruise Plus - Cruises  
     
    Kantoor: Sint-Niklaas  
     
    Telefoon: 03-780.76.14  
     
    E-mail: greetje@cruiseplus.be  
     
  Sinds 1990 ben ik werkzaam bij Reizen De Cauwer. Door de jaren heen was ik in de mogelijkheid om de wereld te verkennen met als hoogtepunten Australië, Ecuador & Galapagos, Guatemala, Afrika, verschillende Caraïbische bestemming met o.a Aruba, Barbados, St-Lucia.... Ondertussen heb ik de cruisemicrobe te pakken en werk ik op het cruisedepartement van Cruise Plus. Cruisen is een fantastische manier om te reizen, je kan verschillende bestemmingen tijdens een cruise ontdekken. Je wordt van 's morgens tot 's avonds gepamperd op gebied van service, super fijne keuken en mooie excursies. Kortom het is de ideale manier van reizen voor mensen die een combinatie van comfort met bezienswaardigheden willen combineren. Cruises hebben daarom ook geen geheimen meer voor mij, doordat ik zelf reeds met verschillende rederijen heb gereisd; zoals, Crystal Cruises, Oceania Cruises, Seabourn, Silversea Cruises, Celebrity Cruises enz

 
   
   
   
   
   
         
 
   
         
       
    Naam: Caroline  
     
    Specialiteit: Cruise Plus - Cruises  
     
    Kantoor: Sint-Niklaas  
     
    Telefoon: 03-780.76.13  
     
    E-mail: caroline@cruiseplus.be  
     
  Ik ben al 11 jaar actief in de reiswereld met als specialisaties cruises en de reservaties van vliegtuigtickets en vanaf 1 februari’07 kom ik het cruisedepartement "Cruise Plus" versterken. Tijdens mijn eerste cruise met de Amerikanis in 1995 kreeg ik de cruisemicrobe te pakken. De rust en het geluid van de zee, gecombineerd met een perfecte en persoonlijke service aan boord, een verfijnde gastronomie en de steeds wisselende landschappen en indrukken maakt cruisen onvergetelijk…De Noorse Fjorden en de Baltische Zee lieten het meeste indruk op mij na, maar ook een riviercruise op de Franse wateren aan boord van Peter Deilmann Reederei kan mij enorm bekoren.

 
   
   
   
   
   
         
 
   
         
       
    Naam: Soraya Ivens  
     
    Specialiteit: Cruise Plus - Cruises  
     
    Kantoor: Sint-Niklaas  
     
    Telefoon: 03-780.76.17  
     
    E-mail: soraya@cruiseplus.be  
     
  Ik ben sinds 2013 actief in de reiswereld, voornamelijk voor het uitwerken van pakketvakanties en op maat gemaakte à-la-carte dossiers. Sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Reizen De Cauwer, waar ik nu ook het Cruise Plus en IATA departement versterk. Zelf ben ik verkocht aan het kleurrijke, avontuurlijke en warme Zuid-Amerika, waar ik me dan ook zoveel mogelijk in probeer te specialiseren. Tenslotte heeft de cruisemicrobe heeft me intussen al flink te pakken gekregen. Ik maakte reeds kennis met rederijen zoals Oceania Cruises, Crystal Cruises, Cunard, Holland America Line en Royal Caribbean. Die zalige zeebries, feeërieke havens, en spectaculaire zonsondergangen op open zee, maken een cruise echt onvergetelijk. Geniet, ontdek en beleef!  
   
   
   
   
   
         
 
   
         
       
    Naam: Ellen  
     
    Specialiteit: Cruise Plus - Concierge  
     
    Kantoor: Sint-Niklaas  
     
    Telefoon: 03-780.76.08  
     
    E-mail: ellen@cruiseplus.be  
     
  Na een carrièrewending ben ik in 2015 gestart bij Cruise Plus om mijn passie voor toerisme te kunnen combineren met mijn administratieve skills. Mijn taak bij Cruise Plus: ervoor zorgen dat u van uw cruise een totaalervaring maakt. Had u er bijvoorbeeld al aan gedacht om een tafeltje te reserveren in een specialiteitenrestaurant, excursies te boeken in bepaalde havens of een heerlijke Spabehandeling aan boord vast te leggen? Bij al deze zaken en alle andere vragen help ik u graag verder. Dagelijks begeleid ik onze klanten bij het maken van hun keuzes voor de excursies. Samen met de klant bekijk ik de verschillende excursiemogelijkheden die de rederij aanbiedt. De voorkeuren van de klant in combinatie met m’n kennis en advies, zorgt ervoor dat de klant de juiste excursies boekt. Vindt de klant toch niet wat hij zoekt, start ik mijn zoektocht naar een volledig gepersonaliseerde uitstap met een lokale gids. Hierbij is alles mogelijk. Om de nodige tijd voor de klant te kunnen voorzien, werk ik dan ook bij voorkeur op afspraak. Als laatste stap in het proces controleer ik de eindstand van uw dossier. Is alles voor u geboekt: vluchten, transfers of eventuele hotelovernachtingen? Aan de hand van deze controle stel ik uw reisdocumenten samen en zorg ik ervoor dat u met een glimlach op cruise kan vertrekken!  
   
   
   
   
   
         
 
   
         
       
    Naam: Sonja  
     
    Specialiteit: Vliegtickets & Maatwerk  
     
    Kantoor: Sint-Niklaas  
     
    Telefoon: 03-780.76.11  
     
    E-mail: sonja@cruiseplus.be  
     
  Sinds begin 1993 ben ik in dienst bij Reizen De Cauwer te Sint-Niklaas en heb ik altijd ingestaan voor het organiseren van de verplaastingen per vliegtuig voor bedrijven (zakenreizen) en particulieren. Daarbij is de a-la carte reizen (maatwerk) naar Amerika, Canada, Australiê en Nieuw-Zeeland ook mijn specialisatie geweest.Ook de Transsiberian Express vanuit Rusland naar China en Mongoliê zijn voor mij niet onbekend alsook de ongerepte natuur van Ijsland en de Noorse Fjorden. Sinds juli 2009 vervoeg ik het cruisedepartement Cruise Plus met vol enthousiasme full-time. Cruisen is voor mij een nieuwe passie geworden. Gedurende de laatste jaren heb ik dan ook verschillende cruises ondernomen met oa. Crystal Cruises, Silversea Cruises, Seabourn, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises, Royal Caribbean en Celebrity Cruises. Ik maak graag voor u een reis op maat zoals een cruise combineren met met een landtour (voor of na de cruise) of een fly- en drive zodat u optimaal kan genieten van uw droomvakantie !

 
   
   
   
   
   
         
 
   
         
       
    Naam: Benjamin Scheelen  
     
    Specialiteit: Website  
     
    Kantoor: Sint-Niklaas  
     
    Telefoon: 03-780.76.60  
     
    E-mail: benjamin@cruiseplus.be  
     
   
   
   
   
   
   
         
 
   
 
 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon